FA 20 ANYS QUE TINC 20 ANYS - El meu aniversari 42

Dia 29 de Novembre, ahir va ser el meu aniversari, 42 anys, i aquesta vegada vull utilitzar les paraules d'un escriptor i cantant, Joan Manel Serrat, perquè aquesta canço que no fa tant no la feia per mi, avui la sento també tota meva, amb orgull, i amb satisfacció, jo també dic:


Fa vint anys que tinc vint anys. Vint anys i encara tinc força, i no tinc l'ànima morta, i em sento bullir la sang. I encara em sento capaç de cantar si un altre canta. Avui que encara tinc veu i encara puc creure en déus... Vull cantar a les pedres, la terra, l'aigua, el blat i el camí que vaig trepitjant. A la nit, al cel, a aquest mar tan nostre, i al vent que al matí ve a besar-me el rostre. Vull alçar le veu, per una tempesta, per un raig de sol, o pel rossinyol que ha de cantar al vespre. Fa vint anys que tinc vint anys. Vint anys i encara tinc força, i no tinc l'ànima morta, i em sento bullir la sang. Fa vint anys que tinc vint anys. i el cor, encara, s'embala, per un moment d'estimar, o en veure un infant plorar... Vull cantar l'amor. Al primer. Al darrer. Al que et fa patir. Al que vius un dia. Vull plorar amb aquells que es troben tots sols i sense cap amor van passant pel món. Vull alçar la veu, per cantar als homes que han nascut dempeus, que viuen dempeus, i que dempeus moren. Vull i vull i vull cantar avui que encara tinc veu. Qui sap si podré demá. Fa vint anys que tinc vint anys. Vint anys i encara tinc força, i no tinc l'ànima morta, i em sento bullir la sang...

1 comentario:

  1. Hola Eva
    Moltes felicitats! Es encantadora la cançó d'en Serrat.
    Canta també tu a l'amor del teu espós, dels teus 2 fills. Mira sempre el cel amb esperança, que cada dia ens anima i guia les nostres passes. Calça unes bones sabates per calcar el teu peu esquerra i el dret que et portaran pel camí bo i segur.
    Petons, Rosa

    ResponderEliminar